Over PWNL

ProjectWonderfulNL heeft als bedoeling het promoten van het advertentiesysteem Project Wonderful. Mocht je nog niet precies weten wat ProjectWonderful is dan kun je ons inleidend artikel lezen om je in een paar minuten helemaal te laten informeren over het hoe en wat van dit alternatieve advertentie systeem.

Op deze website zullen we korte artikelen schrijven over het gebruik van Project Wonderful en tips geven over het aanbieden en reclame maken op advertentieruimtes. Daarnaast zullen we ook artikelen schrijven over hoe je je website kan optimaliseren om op die manier meer bezoekers te trekken en daardoor ook meer inkomsten te generen.

Als laatste hopen we ook interviews te houden met bloggers die ProjectWonderful gebruiken. We hopen op deze manier een ontmoetingsplek te worden voor Nederlandse Project Wonderful gebruikers en bloggers zo meer mogelijkheden te geven om hun blog financieël interessant voor ze te maken.

Op dit moment wordt Project Wonderful NL gedraaid door drie vrijwillgers die op deze manier hun positieve ervaringen met Project Wonderful willen delen en het systeem populairder maken in de Nederlandse bloggers community. We worden niet ondersteunt door Project Wonderful zelf of een andere commerciële instanties. Het gaat puur om het delen van een gezamelijke interesse en het ondersteunen van een dienst die ons goed bevalt.

Mocht je goede ideeën of tips hebben of een structurele toevoeging aan het team vormen dat kun je ons altijd bereiken via Twitter of mailen via info@projectwonderful.nl.

Disclaimer

This blog and it’s pages are in no legal way related to Project Wonderful (www.projectwonderful.com). This is a website which is brought to you by a number of individuals who think Project Wonderful is a great concept and who want to spread the word to the Dutch blogging community. This website is not designed/created to earn profit with.