Minimum bid: Inkomsten optimaliseren

Wij adviseren om geen minimaal bod in te stellen voor maximale inkomsten. Mocht je toch willen, dan zijn er een paar handige tips om de inkomsten te optimaliseren.

adbox_advanced_2Combineren

Eigenlijk de simpelste tip, combineer het lege advertentieblok met iets anders. Een leeg advertentieblok is altijd verliesgevend, zorg daarom dat er niet de standaard afbeelding staat: your ad here. Hier wat ideeën:

Adverteer voor jezelf

Het is mogelijk dat je meerdere website beheert, maak voor deze andere websites reclame. Maak een banner, upload deze naar Project Wonderful en voeg een link toe naar deze site.

Combineer met affiliate

Je kunt ook affiliate advertising combineren met Project Wonderful. Bij affiliate advertising krijg je inkomsten per verkocht product. Maak of gebruik een banner van de affiliate, upload deze en voeg de affiliate link toe.

Adverteer voor PWNL

Je kunt ook voor ons adverteren, en op die manier meer bekendheid voor het systeem creeëren. En als het systeem bekender wordt in Nederland, zal het ook meer adverteerders aantrekken. Onze banners kun je hier downloaden (square, half banner en banner). Je kunt linken naar de hoofdpagina of naar het artikel: http://www.projectwonderful.nl/wonderful-advertentiesysteem/.

Minimaal bod

combineerDeze advertenties zullen worden getoond, totdat er over het minimale bedrag wordt geboden. Deze instellingen vind je via:

My adboxes -> edit (box) -> “Your ad here” image and link

Let wel op. Om de instellingen voor een minimaal bod te wijzigen moet u alle huidige biedingen op een advertentieblok annuleren!

Het instellen van een minimaal bod doe je via:

My adboxes -> edit (box) -> Minimum bid and dimensions

Geen minimum bid, maximale inkomsten

Wij blijven adviseren om geen minimum bod in te stellen om u advertentie inkomsten te optimaliseren

Door Frank Mulder geplaatst op 24-12-2009 Categorie: Publicisten
Stuur deze post door Stuur deze post door

Laat een reactie achter

(Ctrl + Enter)