Nieuwe toevoegingen aan projectwonderful.com

Bij Projectwonderful hebben ze een aantal veranderingen door gevoerd. Het zijn voornamelijk interface verbeteringen die handig zijn voor adverteerders. Lees verder voor een klein overzicht.

Als je nu als adverteerder een site bezoekt waar je op kan bieden, is er een kleine projectwonderful header bovenaan de pagina, die je in staat stelt real-time een bod uit te brengen of deze te wijzigen. Dit scheelt weer wat heen en weer geklik en maakt je workflow tijdens het bieden aanzienlijk sneller en prettiger.

balk

Tijdens het bekijken van de site verschijnt er ook een grote rode balk om de advertentie heen zodat je sneller ziet welke ruimte je precies op bied. Persoonlijk vind ik het als grafisch vormgever een beetje valsspelen doordat op deze het advertentieblok veel aanweziger lijkt dan bij een normale bezoek. Maar het is een aardig visueel hulpmiddel. Wel is het aan te raden als aanbieder van advertentie ruimte om je eigen website via deze weg te bekijken of te zien of jij ook een rode rand om je advertentie heen krijgt. Mocht dit niet zo zijn dan is het aan te raden om je advertentie code te vervangen door een recentere versie die je op de projectwonderful site kan vinden.

Ook is er een nieuw bieding icoon toegevoegd. Dit icoon geeft aan of een bieding als bijna tot zijn eind komt en of je dus een nieuw bod moet uit gaan brengen. Het nieuwe icoon ziet er zo uit en helpt je een snel overzicht te geven van welke advertentie bijna verlopen.

Kleine evolutionaire verbeteringen dus aan de workflow voor adverteerders die in mijn ogen allemaal goede toevoegingen zijn voor de mensen die veel advertentie plaatsen op projectwonderful. Ben benieuwd naar de volgende verbeteringen!

Door Heinze Havinga geplaatst op 22-8-2009 Categorie: Aankondigingen
Stuur deze post door Stuur deze post door

Laat een reactie achter

(Ctrl + Enter)